Nostalgivarning! Du har kommit till vår gamla webbplats!

Klicka här för att läsa om webbyråns tjänster på den nya versionan av Extrude.se

 

Extrude


02. Tjänster

Behovsanpassade tjänster

Som helhetsleverantör kan vi hjälpa dig med alla steg. Från att arbeta fram en långsiktig strategi för din webbsatsning till att producera och marknadsföra den. När du skapar din marknadsföringsplan och sätter budget ska webbplatsen naturligtvis finnas med och vi kan redan i det skedet bidra med våra kunskaper för att det ska bli rätt från början. Marknadsföringen via internet är oftast kostnadseffektivare än traditionell media och man har bättre kontroll.

När besluten är fattade och det är dags att skrida till verket kan vi leverera allt från projektledning. design, utveckling och underhåll. Förutom själva webbplatsen eller kampanjen bör man även genom för sökmotoroptimering och annonsera för att få bäst genomslag. Vi kan både ge råd och genomföra alla steg.

Vi skräddarsyr alltid våra insatser utifrån kundernas behov och den målgrupp man vänder sig till. Vi åtar oss bådehelhetsuppdrag där alla delar ingår men hjälper även till med enstaka delar, t.ex. att ta fram en ny desing, ordna annonsering eller sökmotoroptimera. Oavsett vilket är vi lyhörda och behovsanpassar våra insatser.


Extrude » Hemsida
» Kampanjer
» Webbspel
» Reklamfilm
--------------------------

» Publiceringssystem
» EPiServer
» Sökmotoroptimering
» Drupal
» Enkäter
» 3D- & 2D animationer
  01. Företaget       02. Tjänster       03. Referenser       04. Kontakt       05. Övrigt
In english English version
Hem