Nostalgivarning! Du har kommit till vår gamla webbplats!

Klicka här för att läsa mer om oss på webbyrån på den nya versionan av Extrude.se

 

Extrude

 
01. Företaget

Extrude Webbyrå

1996 fick webbyrån första uppdraget, beställare var SanMedia. Då var multimedia på högsta modet och inte många kände till Internet. Uppdraget gällde att få fart på en halvfärdig presentation som Sandvik Steel behövde inför en mässa. Två inhyrda programmerare hade arbetat ett år med projektet innan de försvann och lämnade efter sig en salig röra. Det var bara att kavla upp ärmarna och sätta i gång.

Presentationen blev klar i tid och fungerade felfritt. Trots det insåg kunden att det bästa vore att göra om allt helt från början. Efter tre månaders arbete och många sena kvällar var det äntligen klart, i tid till en annan stor mässa. Presentationen översattes slutligen till flera språk och trycktes upp i tusentals exemplar.

I dag finns inte SanMedia längre. Sandvik Steel heter numera Sandvik Materials and Technology och multimedia har nästan helt ersatts av webblösningar. I övrigt är mycket sig ändå likt, Sandvik är fortfarande en av våra större kunder och vi skapar kvalificerade lösningar där andra går bet.
Extrude » Affärsidé
» Medarbetare
» Samarbetspartners
» Jobb/Frilans/Praktik
  01. Företaget       02. Tjänster       03. Referenser       04. Kontakt       05. Övrigt
Hem