Arkiv

Nyheter från Juni 2011

Förbättringar av Diplomatdörrars hemsida

2011-06-13

Vi har gjort en del mindre förändringar och förbättringar i Diplomatdörrars hemsida (baserad på EPiServer). Det är främst under sektionen för Återförsäljare där Diplomatdörrar nu enkelt kan hålla ordning på vilka återförsäljare som deltar i olika kampanjer. Det underlättar självklart även för besökarna som nu enkelt kan se om de byggvaruhus som ligger i närheten deltar i kampanjen eller inte.

Vidareutveckling för Salems kommun

2011-06-13

Salems kommun använder EPiServer till både deras externa webbplats och deras intranät. Vi har hjälpt dem med vidareutveckling av flera delar på båda webbplatserna. Bl.a. har vi gjort förbättrat utskriftsmallarna, funtkionerna för lättläst och blanketter men också bytt editorn i EPiServer för att bättre stödja Google Chrome.

Södertörns brandförsvarsförbund

2011-06-10

Under våren har vi vidareutvecklat Södertörns brandförsvarsförbunds (SBFF) hemsida (baserad på EPiServer).  Vi har bl.a. skapat automatiska RSS flöden från Aktuellt, synkronisering av pressmeddelande Räddningstjänstens webbplats och SBFF, gjort förändringar och bytt design i sektionen för webbutbildningar, lagt till Facebookkopplingar och en hel del annat.

Hemsida för Svenska kyrkan i Gävle

2011-06-09

Vi har hjälpt Svenska kyrkan i Gävle med en enkel hemsida för deras konfirmander.