Arkiv

Extrude förvärvar Entrevista Läromedel

Extrude Interactive AB har förvärvat Entrevista Läromedel där E-learningsystemet Entrevista ingår. Entrevista innehåller ett antal oika språkövingar i spanska och franska. Kunderna är främst skolor men även privatpersoner.

Planen är att vidareutveckla och modernisera Entrevista både genom att addera fler moment men också för att passa bättre för privatpersoner och andra som precis börjat lära sig spanska eller franska. De kunder som i dag använder Entrevista är väldigt nöjda och lojala där nästan 100% förnyar sina licenser varje år. 
Målet på sikt är att förbättra och bredda erbjudandet och därmet attrahera fler kunder för att öka omsättningen.

Arbetet med att vidareutveckla Entrevista har redan påbörjats men än är det för tidigt att faställa tidpunkt för lansering av den nya versionen.

Samarbete har även upprättas med LäroMedia Bokhandel vilket gör att Entrevista nu kommer att få exponering i deras beställningsportal och kunna erbjudas till alla deras avtalskunder (kommuner, friskolor mfl.) LäroMedia är sveriges största distributör av böcker  och läromedel och har bl.a. avtal med ca: 270 av Sveriges kommuner. 

Taggar

E-learning, Entrevista, Språkövningar